Pentru sanatatea TA!
media

Sunteți afectat de neurotoxicitate?

Aluminiu poate împiedica eficacitatea genei DHPR împreună cu funcția glutationului.

Atunci  de ce îl folosim în vaccinuri?

Încercam să evitam aluminiul zilnic? Da, mulți dintre noi o facem. Dar milioane și milioane de oameni sunt forțați să li se injecteze aluminiu și nu este corect. De ce nu este corect? Aluminiu este toxic.

Există multe organisme guvernamentale de top care spun că aluminiul este bine în vaccinuri.

Nu sunt total de acord și mulți alți experți profesioniști nu sunt de acord.

De ce este asta? Aluminiul este o problemă uriașă și vă voi arăta ce face genetic. Din 2 motive:

1. Se spune că aluminiul este neurotoxic. Când am citit despre el ca este  neurotoxic, prima mea întrebare este, de ce este neurotoxic? Care este problema aluminiului care cauzează neurotoxicitate?

Dacă unii spun că este bine și ceilalți spun că este rău, trebuie să ne punem intrebarea : „OK, să ne uităm la gena și expresia genetică a impactului pe care îl are aluminiul”.

Gena DHPR, are ca sarcină să producă biopterină, si anume  BH4. Ceea ce trebuie să știm despre BH4 este că produce neurotransmițători primari ai corpului, dopamină, norepinefrină, epinefrină. De asemenea,  susține producția de oxid nitric pentru sistemul cardiovascular. Este implicată și in productia de  serotonina. Dacă pentru toate acestea este implicată biopterina, atunci nu este important să avem suficientă biopterină?

Absolut, da. Ce încetinește această genă? Aluminiu. Există cercetări care arată că aluminiul este direct asociat cu încetinirea / stoparea acestei gene. Cu cât este mai mult aluminiu în sânge sau în creier, cu atât este mai lentă enzima DHPR.

Dacă  chelam aluminiul(il legam pentru a fi eliminat) din organism, efectiv acceleram din nou enzima DHPR. Mai mult aluminiu inseamna enzimă mai lentă, biopterină mai lentă, mai puțini neurotransmițători, mai puțină susținere a sănătății cardiovasculare. Probleme mari.

 2. Glutationul, principalul antioxidant al organismului. De ce? Se leagă de o cantitate extraordinară de compuși care nu ar trebui să fie în sistemul organismului, care sunt rezidurile facute de organism și, de asemenea, ingerați în fiecare zi, ziua si  noapte. Aluminiu încetinește capacitatea acestui glutation de a se lega de compușii pe care trebuie să-i elimine și să-i scoată afara din organism.

De exemplu, arsenicul este unul dintre acești compuși de care glutationul se va lega. Glutationul se va transfera în arsenic. Ce inseamna asta? Dacă glutationul este transferat în arsenic, acesta va lega acel arsenic și îl va scoate din corp. Ce se va întâmpla dacă aluminiul încetinește asta? Nivelurile de arsenic cresc. În virtutea consumului de aluminiu fie prin vaccinare, fie din alimente sau apă sau pesticide sau medicamente sau orice altceva, încetinești glutationul, care reduce capacitatea de a elimina alte metale grele și alți compuși nocivi.

Deci, vedeți de ce aluminiul poate fi neurotoxic?  Invit confruntarea daca aveti argumente. Așa se soluționează problemele.

 Dar cred că a sosit momentul ca genetica să fie luata in calcul și să înțelegem cum funcționează, încât trebuie să spunem dacă aceste gene primare, glutation și DHPR, sunt reduse în funcție de aluminiu, atunci nu este sigur să fie utilizate în vaccinuri. Apele catre institutiilefarmaceutice:  Scoateți aluminiu din vaccinuri!  Folosiți alți compuși mai siguri care există.

  • Mar 28, 2021
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nici un comentariu

Lasa un mesaj

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate sunt obligatorii *

Cele mai citite articole