Pentru sanatatea TA!
media
Flotările sunt un exercițiu clasic de greutate corporală care oferă numeroase beneficii pentru sănătate și fitness. Iată câteva dintre avantajele cheie ale încorporării flotărilor în rutina ta obișnuită de exerciții

Întărește mușchii corpului superior: flotările vizează în primul rând mușchii pieptului, umerilor, tricepsului și spatelui. Ele ajută la dezvoltarea și întărirea mușchilor din partea superioară a corpului, contribuind la îmbunătățirea forței generale a partii superioare a corpului.
Angajează mușchii de bază: în timp ce efectuați flotări, mușchii de bază, inclusiv abdomenul și partea inferioară a spatelui, sunt angajați pentru a vă echilibra corpul. Acest lucru ajută la întărirea și tonifierea mușchilor de bază.
Nu necesită echipament: flotările sunt un exercițiu pentru greutatea corporală care poate fi făcut oriunde, oricând, fără a fi nevoie de niciun echipament. Acest lucru le face o opțiune de exercițiu convenabilă și accesibilă.
Îmbunătățește rezistența musculară: Efectuarea de flotări în timp poate îmbunătăți rezistența musculară. Pe măsură ce deveniți priceput la exercițiu, veți putea face mai multe repetări, ceea ce duce la o rezistență crescută în partea superioară a corpului și a mușchilor de bază.
Promovează sănătatea articulațiilor: flotările angajează mai multe articulații, inclusiv încheieturile, coatele și umerii. Când sunt făcute cu o formă adecvată, flotările pot ajuta la menținerea sănătății articulațiilor și la îmbunătățirea stabilității articulațiilor.
Îmbunătățește metabolismul: ca și alte exerciții de antrenament de forță, flotările pot contribui la creșterea masei musculare. Acest lucru, la rândul său, vă poate stimula metabolismul, ajutându-vă să ardeți mai multe calorii pe parcursul zilei.
Îmbunătățește postura: flotările necesită o poziție dreaptă și rigidă a corpului. Efectuarea regulată a flotărilor vă poate ajuta să vă îmbunătățiți postura prin întărirea mușchilor care susțin o coloană dreaptă.
Varietate de progresii: flotările pot fi ușor modificate sau progresate pentru a se potrivi diferitelor niveluri de fitness. Începătorii pot începe cu flotări de perete sau flotări înclinate, în timp ce persoanele avansate se pot provoca cu variații precum flotări cu diamante sau flotări cu un singur braț.
Eficient din punct de vedere al costurilor și eficient in timp: Fiind un exercițiu cu greutatea corporală care nu necesită echipament, flotările sunt o modalitate rentabilă și eficientă in timp de a încorpora antrenamentul de forță în rutina ta de fitness.
Îmbunătățește rezistența funcțională: flotările imită mișcările din viața reală care necesită mișcări de împingere, cum ar fi împingerea  sau ridicarea din poziție culcat. Acest lucru ajută la îmbunătățirea forței funcționale care poate fi aplicată activităților de zi cu zi.


Amintiți-vă să mențineți forma corectă în timp ce faceți flotări pentru a preveni rănirea și pentru a maximiza beneficiile. Dacă sunteți nou în exerciții sau aveți probleme de sănătate, este recomandabil să vă consultați cu un profesionist de fitness sau cu un furnizor de asistență medicală înainte de a începe  noua  rutină de antrenament. cu flotări.
  • Jan 19, 2024
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nici un comentariu

Lasa un mesaj

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate sunt obligatorii *
Cele mai citite articole