Pentru sanatatea TA!
media

Potrivit Centrului american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), un adult va avea o răceala obisnuita  aproximativ de 2 până la 3 ori pe an. Pentru copii, frecvența medie este chiar mai mare.

Stim că se întâmplă acest lucru, dar inainte de a lua medicamentele clasice la care apeleaza majoritatea  ar trebui sa ne informam si sa aplicam un mod natural preventiv si de tratare a infecțiilor  bacteriene și virale.

De exemplu, un remediu natural  este ulei de oregano – si a fost demonstrat științific că atenuează simptomele de viroza și gripa. Și, ceea ce face ca această să fie și mai interesant, această substanță naturală  poate ajuta chiar in preveniție.

Uleiul de oregano minimizează riscul simptomelor de gripa și viroza, stimulând în același timp sănătatea imună.

Într-o lume plina de virusi si bacterii rezistente la medicamente , cercetari au fost făcute pe soluții naturale pentru afecțiuni.

Uleiul de oregano - care este uleiul esential pretios din planta de oregano - este un agent antimicrobian, antibacterian si antiviral eficient.

Un studiu publicat în jurnalul din 2011 , bazat pe dovezi bazate pe medicamente complementare și alternative, a constatat că persoanele cu o infecție respiratorie superioară care au ulei de oregano au prezentat mai puține simptome la raceala (inclusiv răgușeală, durere în gât și tuse)  la 20 de minute după tratament .

Cele mai bune metode de utilizare a uleiului de oregano.

Cand aveti si un stil de viață sănătos - inclusiv o igienă adecvată a mâinilor, o hidratare adecvată și o dietă sănătoasă care nu conține zaharuri pro-inflamatorii sau cereale  rafinateulei de oregano oferă protecție suplimentară împotriva bolii sezoniere și stimulează sănătatea imunitara.

De asemenea, vă poate atenua simptomele în mod natural dacă aveti  gripa sau răceala.

Asigurați-vă că ați căutat un supliment de ulei de oregano de calitate superioară (cum ar fi uleiul de P73 oregano sălbatic, care înseamnă "polifenol 73%" și indică o calitate medicală). Pentru a utiliza, amestecați 3 până la 10 picături de ulei de oregano într-o lingură de apă, tineti-o in gura  timp de 30 de secunde, apoi înghițiți.

Repetați acest proces de 1 până la 3 ori pe zi. În plusulei de oregano poate fi, de asemenea, amestecat cu ulei de măsline sau cu ulei de nucă de cocos și frecat pe piept pentru a ușura respirația.

Un cuvânt de precauție: Asigurați-vă că vorbiți cu medicul pediatru înainte de a le oferi copiilor ulei de oregano și nu-l utilizați pe cont propriu dacă au o problema de coagulare a sângelui sau iau medicamente care modifică capacitatea de coagulare a sângelui.

Când sunteți la  îndoiela, începeți întotdeauna cu o doză mică și cresteti treptat doza.

5 remedii naturale suplimentare pentru a rămâne sănătoși în acest sezonul rece

În plus față de ulei de oregano, puteți încerca câteva alte tehnici de recuperare naturală in  sezonul rece  in cazul gripei, pentru a vă proteja și pentru a ușura simptomele:

 1. Probiotice (pentru stimularea sănătății intestinului)
 2. Ghimbir (pentru a reduce greața și durerile)
 3. Ceai din plante cu miere brută
 4. Extract de frunze de măslin
 5. În plus, asigurați-vă că beți suficientă apă curată - pentru a rămâne hidratat/a

Sursele pentru acest articol includ:

 • Healthline.com
 • UniversityHealthNews.com
 • Hindawi.com
 • NIH.gov
 • ResearchGate.net

 • CDC.gov
 • Jan 01, 2019
 • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nici un comentariu

Lasa un mesaj

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate sunt obligatorii *

                           Despre autor


Cele mai citite articole