Pentru sanatatea TA!
media

Cu multe decenii în urmă, s-a  vorbit despre puterea de vindecare (nedescoperită) a sucurilor. Nu existau explicatii legate de puterea ascunsă din spatele clorofilei, totuși știam că verdele din  frunzele inchise la culoare era temelia din spatele miilor de oameni care s-au  vindecat de diferite si nenumarate boli.

Din păcate, majoritatea medicilor instruiți în mod convențional încă nu utilizează „terapia alimentară” ca primă linie de apărare împotriva bolilor. În realitate, medicina modernă este centrată doar în jurul medicamentelor toxice și al procedurilor chirurgicale - pur și simplu pentru că nu au fost învățați niciodată despre valoarea nutriției în școala medicală.

De ce medicii nu știu despre clorofilă?

Există într-adevăr un răspuns simplu la ignoranța lor despre nutriție. Ei se bazează pe lucrări de cercetare medicală publicate în jurnale - care sunt sponsorizate în principal de companii farmaceutice. Aceste companii de medicamente finanțează cercetarea și publică articolele pe care le citesc majoritatea medicilor. Acesta este motivul pentru care puterea de vindecare a plantelor pare atât de ciudată pentru un medic instruit convențional.

Cu toate acestea, astăzi avem norocul de a trăi într-o lume în care internetul, bogat în cunoștințe și informații explodează cu mărturii ale oamenilor care și-au transformat viața in bine bazandu-se pe tratamente naturale pe baza de plante.

Iată câteva informații fascinante despre clorofilă:

-Clorofila este aproape identică cu sângele uman

-Clorofila poate ajuta la vindecarea tubului digestiv

-Clorofila poate ajuta la eliminarea respirației urât mirositoare și a mirosului corporal

-Clorofila ajută la eliminarea toxinelor ce pot duce la cancer

-Clorofila ajută la eliminarea infecțiilor

-Clorofila este foarte ușor de absorbit și asimilat , dar trebuie să fie crudă și sub formă de suc. Sucul este cel mai rapid și eficient mod de a absorbi proprietățile vindecătoare ale clorofilei.

NU ignorați pericolele pentru sănătate legate de aerul toxic  din interior . Aceste substanțe chimice - „degajate” din  vopsele, saltele, covoare și a altor materiale de construcții pentru locuințe / birouri - cresc riscul de migrene, demență, boli de inimă și cancer.

În plus, prin utilizarea clorofilei, acesta intră rapid în fluxul sanguin cu cea mai mică cantitate de digestie - ceea ce economisește energie vitală pentru a accelera procesul de vindecare. De exemplu, cei care suferă de afecțiuni de cataractă, precum și multe cazuri de artrită, au cunoscut o recuperare remarcabilă.

 

Doar un  sfat, bea-l încet - dar majoritatea oamenilor împărtășesc acest lucru cu unul cu  altul și recomandă acest lucru. Nu e nimic mai bun decat Liquid Chlorophyll pentru a fi  baut  cu cei dragi.

 

  • Oct 27, 2019
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nici un comentariu

Lasa un mesaj

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate sunt obligatorii *

                           Despre autor


Cele mai citite articole